Vi brinner för att utveckla platser och företag

 

Vad är det som gör en plats trivsam? 

Vi tror att historien och själen i ett område är A och O när platsen eller fastigheten ska utvecklas. Vilka personer har levt och verkat här? Vilka företag har haft sina verksamheter på platsen och vilka har besökarna varit? Varför har de åkt dit, vilka förväntningar har de haft och vilka minnen har de tagit med sig hem efter sin visit?

Svaren på dessa frågor tar vi med oss när vi utvecklar våra fastigheter och lokaler. Stora Lundby Fastighetsutveckling AB äger, förvaltar och hyr ut bostäder och kommersiella lokaler. Vi är ett privatägt företag som startade 2018. I dagsläget äger bolaget fastigheter vid Bagges Torg i centrala Lerum. 

Vår passion är att jobba med stads- och platsutveckling och hela tiden utveckla våra fastigheter genom samarbete och dialog med hyresgäster, grannar och övriga intressenter i området. Vi brinner för utveckling av platser och företag och söker alltid hjälpa våra kommersiella hyresgäster att utveckla sitt erbjudande och sina koncept för att på ett uppdaterat sätt möta framtiden. En framtid som vi själva gärna möter modernt och uppdaterat, men alltid med ena foten i historien för att inte gå om miste själen i området. 

 

Delägare

MagnusKroon.jpg

Magnus Kroon
VD & delägare

Magnus har handel i hjärtat och fokus på stad och plats. Handelsbanan startade i Skara och tog vägen via egen ICA-butik, bilförsäljare, cityledare och vd på Västergötlands Köpmannaförbund. Den ledde till Svensk Handel i Göteborg där han under många år hade rollen som utvecklingschef, innan han till slut än en gång tog steget ut som egen företagare. Få kan som Magnus omsätta statistik och siffror till inspirerande och självklara exempel. Samtidigt har han också en förmåga att få åhörare, samarbetspartners och kunder att tänka utanför boxen och se nya, annorlunda och kloka lösningar.

 

0708416800

magnus@storalundbyfastigheter.se

ChristerHarling.jpg

Christer Harling
Delägare

Christer är fastighetsägaren med sinne för historia, karaktär och detaljer. Han har bland annat utvecklat området vid Magasinsgatan och Vallgatan i Göteborg samt Kvarnbyn i Mölndal. Christer har genom åren erhållit flertalet utmärkelser och blivit uppmärksammad för sitt arbete med byggnadsvård. Bland annat kan nämnas hedersomnämnande för god byggnadskonst från Per & Alma Olssons fond, Elna Begntssons hederspris för byggnadsvård samt Mölndals stad utnämnande till Mölndals­ambassadör för insatser att bevara och utveckla Kvarnbyns kulturhistoriska område av riksintresse. 

 

0708120125

christer@storalundbyfastigheter.se

 

Medarbetare

Linda Kroon

Press och event

0708791219

press@storalundbyfastigheter.se

 

Calle Hilmarch

Teknisk ansvarig

030251080

calle@systemteknik.se

Administration

Kontoret i Särö

031171820

ekonomi@storalundbyfastigheter.se