Vi brinner för att utveckla platser och företag

 

Vad är det som gör en plats trivsam? 

Vi tror att historien och själen i ett område är A och O när platsen eller fastigheten ska utvecklas. Vilka personer har levt och verkat här? Vilka företag har haft sina verksamheter på platsen och vilka har besökarna varit? Varför har de åkt dit, vilka förväntningar har de haft och vilka minnen har de tagit med sig hem efter sin visit?

Svaren på dessa frågor tar vi med oss när vi utvecklar våra fastigheter och lokaler. Stora Lundby Fastighetsutveckling AB äger, förvaltar och hyr ut bostäder och kommersiella lokaler. Vi är ett privatägt företag som startade 2018. I dagsläget äger bolaget fastigheter vid Bagges Torg i centrala Lerum. 

Vår passion är att jobba med stads- och platsutveckling och hela tiden utveckla våra fastigheter genom samarbete och dialog med hyresgäster, grannar och övriga intressenter i området. Vi brinner för utveckling av platser och företag och söker alltid hjälpa våra kommersiella hyresgäster att utveckla sitt erbjudande och sina koncept för att på ett uppdaterat sätt möta framtiden. En framtid som vi själva gärna möter modernt och uppdaterat, men alltid med ena foten i historien för att inte gå om miste själen i området.